21 Haziran 2013 Cuma
DOMATESLİ BİBERLİ KUZU PİRZOLA
Kuzu pirzolalar tavaya konur ve altı kısılır kapağıda kapatılarak suyunu salıp tekrar çekene kadar ,yağına kalana kadar pişirilir.2-3 yemek kaşığı zeytinyağ eklenir etlerin üzerine tuz ve kekik eklenerek iki yüzüde kızartılır.Kızaran etler bir tabağa alınır etin yağında biberler kızartılır üzerine iri doğranmış domatesler konur ve yüksek ateşte domatesler sulandırılmadan kızartılır üzerine pirzolalar eklenerek bir kaç kere çevrilerek pilavla birlikte servis yapılır.
AFİYET OLSUN.........
About Unknown
Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Labels
- anayemekler
- BALIK
- balık yemekleri
- bilinen yemeklermizi zenginleştirelim
- börekler
- çorbalar
- dolmalar
- ekmekler
- et yemekleri
- ET VE TAVUK YEMEKLERİ
- ETKİNLİKLER
- HAMURİŞLERİ
- hayatımdan
- helvalar
- İÇECEKLER
- İFTAR SOFRALARI
- KAHVALTILIK
- kahvaltılıklar
- kekler
- KIŞ HAZIRLIĞI
- kızartmalar
- KÖFTELER
- kurabiyeler
- KURABİYELER
- MİLFÖYLÜ TATLAR
- mim
- OKUL
- özel günler
- pastalar
- pilavlar
- PİLAVLAR
- poğaçalar
- pohaçalar
- reçeller
- salatalar
- SEBZE YEMEKLERİ
- SOFRALAR
- sofralarımız
- soslar
- tatlılar
- TATLILAR
- TUZLU KURABİYELER
- yöresel yemekler
- zeytinyağlılar
- ZEYTİNYAĞLILAR
Hiç yorum yok:
Write yorum